Poziv na testiranje – poslani pozivi kandidatima koji udovoljavaju uvjetima natječaja

Obavještavaju se kandidati koji su se javili na Javni natječaj za prijem u radni odnos za radno mjesto- stručni suradnik za lokalni razvoj i fondove EU, objavljen 21. kolovoza 2018. godine da će se stručno testiranje za navedeno radno mjesto održati 24. rujna 2018. godine (ponedjeljak) u velikoj gradskoj vijećnici Grada Korčule u 10:00 na adresi:
Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.

Prvi krug selekcijskog postupka će biti testiranje stručnog znanja, engleskog jezika i poznavanja rada na računalu.

Svi kandidati su putem elektroničke pošte dana 12. rujna 2018. godine obaviješteni o točnom terminu testiranja, molimo provjeravati i u neželjenoj pošti (junk-mail).

Svi se obaviješteni kandidati moraju odazvati pozivu na testiranje, u suprotnome će se smatrati da odustaju od daljnjeg tijeka natječaja.

U slučaju da niste zaprimili ni obavijest o terminu testiranja ni obavijest o neispunjavanju uvjeta natječaja molimo Vas da se javite na: kora@korcula.hr

Literatura kojom se kandidati mogu služiti kako bi se pripremili za nadolazeće testiranje se nalazi u nastavku.

Osim navedene literature potrebno je proučiti i Zakon o javnoj nabavi:

*Prvi dio,

*Članak 85. (Dio drugi)

 

 

 

Dokumenti

Galerija

Poziv na testiranje – poslani pozivi kandidatima koji udovoljavaju uvjetima natječaja

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više