Predstavljanje poduzetnika na sajmovima

Grad Korčula u sklopu projekta “Grad Korčula prijatelj poduzetnika”, dodjeljuje bespovratna sredstva za sudjelovanje poduzetnika na domaćim i međunarodnim sajmovima.

Prioritet ovog Javnog poziva je putem ciljane potpore za sufinanciranje troškova sudjelovanja na domaćim i inozemnim sajmovima poticati i promovirati poduzetništvo, jačati konkurentnost i učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata sa područja Grada Korčule na domaćim i inozemnim tržištima.

Ovaj Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima (tvrtka, obrt ili OPG), sa sjedištem na području Grada Korčule.

U proračunu projekta planirano je ukupno 45.000,00 HRK za dodjelu bespovratnih potpora temeljem ovog Javnog poziva. Grad Korčula sufinancirat će:

  • do 60 % ukupnih prihvatljivih troškova sudjelovanja poduzetnika na sajmovima,
  • najviši iznos bespovratnih potpora ne može iznositi više od 6.000,00 HRK po poduzetniku.

Bespovratna sredstva poduzetnicima se dodjeljuju za sudjelovanja na domaćim i međunarodnim sajmovima za razdoblje između 20. srpnja 2015 i 30. lipnja 2016. godine.

Prijave se zaprimaju isključivo od 16. studenoga 2015. do 31. svibnja 2016. godine.

Detaljne informacije o Javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.

Dokumenti

Galerija

Predstavljanje poduzetnika na sajmovima

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više