Poziv na interaktivnu radionicu - Pijava na natječaj programa Zajedno za bolje

Poziv na Interaktivnu radionicu o odabiru teme za izradu projekta u području društvenih djelatnosti u sklopu programa „Zajedno za bolje“. Iskoristite ovu priliku i iznesite svoje mišljenje o tome koji je projekt najkorisniji za razvoj društva u Gradu Korčuli! Dođite 24.09.2013. (utorak) u 16:30 u Gradsku vijećnicu.

 

Grad Korčula odazvao se Pozivu na razvojnu suradnju u području sudioničke demokracije i financiranja projekata društvenog razvoja u lokalnoj zajednici „Zajedno za bolje“ koji je raspisala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Grad je zadovoljio kriterije prve razine „Iskaza interesa“, te stekao uvjete za sudjelovanje u drugoj razini „Vođeni proces javnog savjetovanja“.

Ova razina zahtjeva uključivanje građana u utvrđivanje jednog relevantnog prioriteta iz gradske strategije ili programa društvenog razvoja na temelju kojeg će se pripremiti prijedlog projekta društvenog razvoja za koji će se moći zatražiti sufinanciranje Nacionalne zaklade (do 250.000 kn).

Predloženi projekt treba uključiti inovativne programe i usluge za građane u lokalnoj zajednici uz osiguranje održivosti po načelima društvenog poduzetništva.

Interaktivna radionica o odabiru teme za izradu projekta u području društvenih djelatnostiu sklopu programa „Zajedno za bolje“ održati će se u utorak, 24.09.2013. godine s početkom u 16:30 sati u Gradskoj vijećnici.

Na radionicu su pozvani građani različitih dobnih i interesnih skupina, predstavnici udruga različitih djelatnosti te predstavnici  institucija, gradskih ustanova i mjesnih odbora.

Molimo Vas da se odazovete ovom Pozivu kako bi zajedno mogli odabrati što kvalitetniju temu za projekt koji će biti na sveopću korist naše zajednice.

Svoje sudjelovanje potvrdite na kora@korcula.hr kako bi unaprijed mogli procijeniti broj sudionika na radionici.

.

Popis projekata koji su odobreni prošle godine pogledajte ovdje (.pdf).

Galerija

Poziv na interaktivnu radionicu - Pijava na natječaj programa Zajedno za bolje

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više