MRRFEU sufinancira uređenje Gradskog parka u Korčuli

Projekt "Uređenje gradskog parka u Korčuli" uključuje modernizaciju javne rasvjete na području parka te uređenje dječjeg igrališta, Projekt sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Gradski park uz autobusni kolodvor je najveća uređena zelena površina u užem centru Grada Korčule. Rezultat projekta će biti modernizacija ukupno 18 rasvjetnih tijela te uređenje 130 m2 dječjeg igrališta. Gradski park je popularan među stanovnicima svih uzrasta za šetnju i odmor, a tijekom turističke sezone i među turistima.

Partner na projektu je agencija KORA koja će se brinuti za provedbu u skladu s pravilima MRRFEU-a i pripremati periodična izvješća.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 372.862,40 kn, a MRRFEU sufinancira ovaj projekt sa 298.290,00 kn.

Galerija

MRRFEU sufinancira uređenje Gradskog parka u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više