Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule

U petak poslijepodne pa do večeri (6.lipnja 2014) je na terasi Liburna u Korčuli Centar civilnog društva (kao projekt Korčulanske razvojne agencije) priredio neuobičajenu, ali uspješnu manifestaciju “Dan otvorenih vrata udruga”.

U petak poslijepodne pa do večeri (6.lipnja 2014) je na terasi Liburna u Korčuli Centar civilnog društva (kao projekt Korčulanske razvojne agencije) priredio neuobičajenu, ali uspješnu manifestaciju “Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule” na kojemu su bili predstavnici i članovi udruga: ASTRONOMSKA UDRUGA KORČULA, BONKULOVIĆI, CRVENI KRIŽ KORČULA, KAP U MORU, KPK, LAG 5, LIGA PROTIV RAKA KORČULA-PELJEŠAC- LASTOVO-MLJET, MOJE SUNCE, PAUK, UDRUGA MLADIH RAČIŠĆE, ULUK,  ŽRNOVSKI GALIJOTI i ŽRNOVSKI MAKARUNI.

Voditeljica Centra civilnog društva, Katarina Slejko je uz pozdrav i zahvalnost odazivu naglasila da je ovo manifestacija koju od 2012. godine organizira Ured za udruge Vlade RH i ove je godine poseban naglasak stavljen na rezultate projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora. Kako je ova manifestacija organizirana u Korčuli po prvi put, uspjeh je bio vidljiv, jer su udruge međusobno komunicirale, a svoje su publikacije dijelile posjetiteljima, kako bi im približili programe i projekte koje provode,događaje koje planiraju u bližoj budućnosti i projekte na kojima rade. Na terasi je bio i štand informacijskog centra EUROPSKI DOM DUBROVNIK gdje su građani mogli dobiti informacije i savjete o svim temama koje se odnose na Europsku uniju,poput studiranja, zapošljavanja, zdravstvenog osiguranja, financiranja iz Europskih fondova.

Galerija

Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više