1. lokalni energetski forum u Korčuli

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko neretvanske županije DUNEA, Grad Korčula i KORA organiziraju lokalni forum u sklopu provedbe projekta MESHARTILITY. Forum će se održati u Gradskoj vijećnici 17. veljače u 13 sati.

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko neretvanske županije DUNEA, Grad Korčula i KORA organiziraju lokalni forum u sklopu provedbe projekta MESHARTILITY financiranog iz programa Intelligent Energy Europe.

Lokalni forum se temelji na specifičnostima grada Korčule te predstavlja i analizira potrošnju energenata na područjima obuhvaćenima izrađenim Pregledom emisija CO₂ (Baseline Emission Inventory): kućanstvima, javnom sektoru, prometu i uslužnom sektoru.
.
Cilj je upoznati lokalno stanovništvo s trenutnim energetskim stanjem te ih upoznati s izradom Akcijskog plana učinkovitog gospodarenja energijom (Sustainable Energy Action Plan) koji će ponuditi model energetskog upravljanja za Grad Korčulu.
.
Lokalni forum će voditi dr. sc. Goran Krajačić (Zavod za energetska postrojenja, energetiku i ekologiju Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb).
.
Pozivamo predstavnike lokalne samouprave, poduzetnike, predstavnike civilnog sektora te pravne i fizičke osobe zainteresirane za tematiku energetike, u Gradsku vijećnicu 17. veljače u 13 sati.

Galerija

1. lokalni energetski forum u Korčuli 1. lokalni energetski forum u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više