Završen projekt javnog vježbališta na otvorenom “Outdoor fitness Korčula”

Projekt je pokrenut u cilju poboljšanja postojeće javne sportske i rekreacijske infrastrukture u Gradu Korčuli te omogućavanja bavljenja sportom na otvorenom stanovnicima i posjetiteljima. Vježbalište je postavljeno u neposrednoj blizini Gradskog bazena Gojko Arneri gdje se nalazi već izgrađeno dječje igralište i teren za košarku.

Vrijednost projekta iznosi 57.375,14 EUR, financiran je iz proračuna Grada Korčule uz potporu Ministarstva turizma i sporta RH u iznosu od 19.908,42 EUR.

Površina uređenog vježbališta iznosi 250 m2, a opremljeno je sa 12 sprava za vježbanje, klupama, koševima za smeće i antistres podlogom.
Sprave za vježbanje:
1 – Eliptična hodalica, 2 – Bočna njihalica, 3 – Zračna hodalica, 4 – Rotirajuća sjedalica, 5 – Penjač tip, 6 – Kosa klupa, 7 – Veslarica, 8 – Polužna stolica, 9 – Sklekovi, 10 – Paralelne preče na stupcu, 11 – Univerzalna šipka, 12 – Švedske ljestve.

 

Poštovani, stranice se trenutno uređuju.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više