Sufinanciranje nabave komunalne opreme za gospodarenje otpadom na otocima

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost donio je Odluku o dodjeli sredstava za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme za gospodarenje otpadom na otocima.

Gradu Korčuli odobreno je 242.775,00 kn, što čini 60% procijenjenih i opravdanih troškova predmetne komunalne opreme, koji iznose ukupno 404.625,00 kn.

Projekt je prijavljen na Javni poziv za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme za gospodarenje otpadom na otocima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Cilj ovog poziva je nabava komunalne opreme kojom bi se unaprijedio sustav odvojenog sakupljanja otpada koji uključuje i posebne kategorije otpada, radi njegova prijevoza s otoka na kopno i predaje na obradu.

Odluka je dostupna na poveznici.

Poštovani, stranice se trenutno uređuju.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više