Opremanje bazena Gojko Arneri

Gradu Korčuli odobreno je 191.250,40 kn za projekt "Opremanje bazena Gojko Arneri".

Projekt je, u partnerstvu sa Ustanovom “Športski objekti Korčula”, prijavljen na Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini Ministarstva turizma i sporta.

Projektom je predviđena nabava i ugradnja novih LED reflektora, s ciljem postizanja bolje osvijetljenosti bazenske plohe te zadovoljavanja međunarodnih standarda za sportska takmičenja. Također, instalacijom LED rasvjetnih tijela i implementacijom novih tehnologija doprinijeti će se značajnoj uštedi u potrošnji električne energije. Također se planira i nabava sportskog plivačkog semafora koji bi se spojio na postojeću sportsku elektroniku Colorado Time Systems. Semafor se montira na konstrukciju s kotačima te je na taj način prenosiv. Implementacijom ovog semafora Gradski bazen Gojko Arneri u Korčuli u potpunosti bi odgovarao FINA i LEN zahtjevima, po pitanju sportske elektronike potrebne za održavanje plivačkih takmičenja.

Odluka je dostupna na poveznici.

Poštovani, stranice se trenutno uređuju.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više