“Zeleni i pristupačni turizam” u Splitu

Zastupnici u Europskom parlamentu Davor Škrlec, Igor Šoltes i zastupnica Jean Lambert pozivaju vas na međunarodnu konferenciju "Zeleni i pristupačni turizam" koja će se od 3. do 4. studenog održati u Splitu, u Hotelu Park. Na konferenciji će uz uvažene goste sudjelovati izastupnici u Europskom parlamentu, predstavnici Europske komisije i državnih institucija. Stručnjaci će kroz različite panele, među ostalim, predstaviti i razmijeniti primjere dobre prakse, poduzetnička iskustva i znanja prikazujući i raspravljajući o važnosti dva trenutno aktualna zakonodavna akta na dnevnom redu europskih institucija - Paketu kružne ekonomije i Europskom aktu o pristupačnosti koji će se direktno odraziti i na Hrvatsku. 

Za vrijeme trajanja konferencije biti će organizirano predstavljanje otočnih proizvoda i lokalne hrane, a sve u svrhu provedbe ciljeva i promocije održivog turizma.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju otočnih proizvoda i lokalne hrane, kliknite OVDJE za prijavu.

 

 

 

Galerija

“Zeleni i pristupačni turizam” u Splitu

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više