Završna konferencija projekta

LAG 5 poziva zainteresiranu javnost na završnu konferenciju u sklopu projekta „Želim pomagati“ koja će se održati u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati.

Projekt „Želim pomagati“ završava sa svim aktivnostima 8. siječnja 2022. godine. Partneri na projektu su: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Korčula te općine Vela Luka, Orebić, Blato, Smokvica i Grad Korčula.

Na konferenciji će o uspješno provedenom projektu te aktivnostima koje su završene govoriti voditeljica projekta Katarina Slejko te predstavnici partnera na projektu.

Po završetku konferencije biti će upriličen prigodan domjenak. Za prisustvovanje konferenciji obavezno je predočenje Covid-19 potvrde.

Svoje sudjelovanje potrebno je potvrditi na e-mail ured@lag5.hr do petka 10. prosinca 2021. do 17 sati.

Više na poveznici.

LAG 5

Galerija

Završna konferencija projekta Završna konferencija projekta

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više