Zatvaranje natječaja za obnovu obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavio je Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća. 

U Javnom je pozivu navedeno da rok za predaju zahtjeva završava krajem 2015. godine ili objavom Obavijesti o iskorištenosti sredstava. 

Fond obavještava sve zainteresirane građane da su sredstva Fonda po ovom pozivu iskorištena te da se isti smatra zatvorenim. Zahtjevi zaprimljeni u poštanskom uredu ili urudžbenoj pisarnici Fonda do 10. srpnja 2015. godine uzet će se u razmatranje. 

Ukoliko ste pri kraju sakupljanja sve potrebne dokumentacije požurite kako bi uspjeli na vrijeme poslati projektnu prijavu!

Službenu obavijest FZOEU-a možete vidjeti OVDJE.

Dokumenti

Galerija

Zatvaranje natječaja za obnovu obiteljskih kuća

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više