Zaklada Marin Čilić raspisala natječaj za stipendije i donaciju

Otvoren je natječaj za treću generaciju stipendista Zaklade Marin Čilić:

  • Stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije
  1. deset stipendija za učenike osnovne i srednje glazbene škole
  2. deset stipendija za mlade sportaše srednjoškolce koji moraju biti članovi nacionalne selekcije u individualnom olimpijskom sportu.

Stipendije su namjenske i mogu se iskoristiti samo za daljnje usavršavanje poput seminara, odlazaka na natjecanja, kupnju glazbenih pomagala ili sportske opreme i slično.

  • Uz stipendije dodjeljuje se i jedna donacija školi za obnovu laboratorija prirodnih predmeta uz uvjet da škola ima jednog talentiranog učenika u predmetu za koji predlaže obnovu laboratorija te da se škola nalazi u općini koja spada u razvojnu skupinu JLS 5 ili niže.

Natječaj je otvoren do 8. studenog 2020. godine.

Svi uvjeti natječaja kao i ostale informacije o radu Zaklade Marin Čilić mogu se pronaći na službenoj stranci https://marincilic.com/hr/.

Galerija

Zaklada Marin Čilić raspisala natječaj za stipendije i donaciju

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više