Uredovni dani LAG-a 5

LAG 5 Lokalna akcijska grupa koja obuhvaća Grad Korčulu i općine Blato, Dubrovačko primorje, Janjinu, Lastovo, Lumbardu, Mljet, Orebić, Smokvicu, Ston, Trpanj i Vela Luku, u narednom će periodu održati uredovne dane.

 Uredovni dani održati će se u slijedećim općinama:

  • 17.svibnja (utorak) od 9 do 12 sati u vijećnici Općine Vela Luka,
  • 23. svibnja (ponedjeljak) od 9 do 11 sati u vijećnici Općine Ston,
  • 31. svibnja (utorak) od 8:30 do 12 sati u prostoriji Općine Lumbarda.

Uredovni dani su savjetodavni gdje će LAG 5 pomagati članovima oko natječaja za dodjelu sredstava, administrativnih potreba do projekata koji će se financirati. Prvenstveno se obrađuju teme turističkog gospodarstva kroz planove zajedničkog razvoja turizma, koji je najvažnija gospodarska grana područja LAG-a 5 i program ruralnog razvoja, napominje predsjednik Vjeran Filippi. Područje LAG-a 5 ima relativno brojnu populaciju uključenu u poljoprivrednu proizvodnju (maslinarstvo i vinogradarstvo) u čemu Ministarstvo poljoprivrede prikuplja pozive za iskazivanje interesa za prijavu projekata iz mjere “ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Galerija

Uredovni dani LAG-a 5

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više