Treću godinu zaredom: Dubrovnik FestiWine 25/04 - 01/05. 2016.

3. regionalni vinski festival 'Dubrovnik FestiWine' održat će se u periodu 25. 04. – 01.05. 2016. godine u Dubrovniku, u organizaciji Dubrovačko neretvanske županije i regionalne razvojne agencije DUNEA, te produkciji Dubrovnik PartneR agencije. 

U sklopu ovogodišnjeg Dubrovnik FestiWinea, posjetitelji će imati priliku degustirati vrhunska vina priznatih vinara, družiti se s vinarima, sudjelovati na vinskim radionicama s priznatim enolozima i sommelierima, te kušati domaće delicije dubrovačkih restorana sljubljene s najboljm vinima našeg kraja.

Središnjoj izložbi vina koju s nestrpljenjem očekuju brojni vinoljupci, a koja će se ove godine održati u novoobnovljenom povijesnom kompleksu Lazareta, prethodit će brojna zanimljiva događanja i bogati popratni program: 'Dubrovnik FestiWine Trophy' panelno ocjenjivanje vina, 'FestiWine Gala' s priznatim chefovima i vinarima, razne degustacije, radionice i zanimljiva druženja. 

Podsjećamo zainteresirane korčulanske poduzetnike da Grad Korčula, kroz provedbu projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ , osigurava potporu do 60% troškova predstavljanja poduzetnika na sajmovima, odnosno do 6.000,00 HRK.

Grad Korčula prijatelj poduzetnika je projekt u 100%-tnom iznosu financiran iz Europskog socijalnog fonda, a ukupni mu je proračun 296.961,00 HRK.

 

 

 

Galerija

Treću godinu zaredom: Dubrovnik FestiWine 25/04 - 01/05. 2016.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više