SUDJELOVANJE KORČULANSKIH PODUZETNIKA NA SAJMOVIMA

Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz projekt „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ sufinancirala je tvrtki TOTOHOST d.o.o. troškove sudjelovanje na sajmu WHD.global 2016, (Rust; Njemačka).

WHD.global je svjetski poznata tehnološka konferencija koja okuplja vodeće stručnjake i vanjske suradnike za umrežavanje, informativne razgovore te razmjenu iskustava. U proteklih dvanaest godina WHD.global je postao najveći i najuspješniji događaj za hosting i cloud usluge.

TOTOHOST d.o.o. je za sudjelovanje na sajmu WHD.global 2016 ostvario bespovratnu potporu u iznosu od 4.359,38 HRK, koju Grad Korčula u sklopu projekta “Grad Korčula prijatelj poduzetnika” dodjeljuje za sudjelovanje poduzetnika na domaćim i međunarodnim sajmovima.

“Grad Korčula prijatelj poduzetnika” je projekt kojeg Grad Korčula provodi zajedno sa partnerima agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Grada Korčule.​

 

Galerija

SUDJELOVANJE KORČULANSKIH PODUZETNIKA NA SAJMOVIMA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više