STATUS OBRADE PREDMETA ZA OPERACIJU 4.1.1.

S ciljem transparentnosti poslovanja i velikog interesa javnosti za rezultate natječaja za operaciju 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja RH, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je radnu listu projekata koja sadrži naziv korisnika,broj bodova, datum i vrijeme podnošenja zahtjeva za potporu, naziv ulaganja, iznos potpore za dodjelu i kumulativ potpore.

Radnu listu možete vidjeti OVDJE.

Za sve podnositelje prijava koji ne zadovoljavaju uvjete i kriterije natječaja i pravilnika, Agencija izdaje odluke o odbijanju, koje podnositelji mogu preuzeti u internetskoj aplikaciji AGRONET. Za sve dodatne informacije molimo obratite se na broj telefona: 01 6002 707.

 

Galerija

STATUS OBRADE PREDMETA ZA OPERACIJU 4.1.1.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više