Sedam koraka do kredita ili kako koristiti kredit za financiranje poslovanja

Centar za poduzetništvo d.o.o. u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj organizira besplatnu radionicu "Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja".

Polaznici radionice upoznat će se s procedurom podnošenja kreditnog zahtjeva kroz pripremu i obradu dokumentacije potrebne za odobravanje kreditnog programa Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Radionica će se održati 12. veljače 2016.g. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, Vukovarska 16, s početkom u 10:00 h.

Zbog ograničenog broja polaznika, mole se zainteresirani da dolazak prijave najkasnije do 09. veljače 2016.g. putem e-maila dcp@dcp.hr ili na telefon 020/418-401.

Galerija

Sedam koraka do kredita ili kako koristiti kredit za financiranje poslovanja

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više