SAJAM KAMENA I DRVA

Grad Korčula i KORA d.o.o., u okviru projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ organiziraju SAJAM KAMENA I DRVA koji će se održati 02. i 03. srpnja 2016. godine u Korčuli.

U organizaciji sudjeluju i turističke zajednice sa otoka Korčule te Udruženje obrtnika Korčula – Lastovo.

Kamen i drvo su uvelike definirali način života stanovnika otoka Korčule. Povijest i tradiciju Grada i otoka Korčule izgradili su vrsni brodograditelji i klesari, koji su obradom drva i kamena stvarali umjetnička djela. Nažalost tradicija i umijeće obrade kamena i drva u posljednje vrijeme su zapostavljeni. 

Cilj ovoga sajma je istaknuti tradiciju i umijeće obrade drva i kamena te dodatno promovirati i pomoći poduzetnike i umjetnike koji se bave obradom drva i kamena.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i umjetnike otoka Korčule da se pridruže manifestaciji i svoje radove, proizvode ili usluge predstave na sajmu.

Za dodatne informacije, pitanja i prijavu na sajam obratite se agenciji KORA d.o.o. u uredu na Gradskom bazenu „Gojko Arneri“ ili putem e-mail-a: imartinovic@kora.hr, telefona: 716-544, mobitela: 091 2575 002.

Projekt „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ provode Grad Korčula kao nositelj te partneri Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. i Poduzetnički centar Pakrac d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta je 296.961,00 HRK, a previđeno trajanje projekta je od 20. srpnja 2015 do 19. srpnja 2016. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Grada Korčule.​

Galerija

SAJAM KAMENA I DRVA SAJAM KAMENA I DRVA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više