Radionice za izradu Strategije LAG-a 5

U tijeku je izrada nove Lokalne razvojne strategije LAG-a 5 za razdoblje 2016.-2020. godine kroz koju će se financirati mikro i mali razvojni projekti LAG 5 područja.

U Korčuli će 19. veljače (petak) u 14:00 sati u Gradskoj vijećnici biti održana druga u nizu od 4 radionice na temu:

1. Mjere iz Programa ruralnog razvoja RH koje ulaze u Strategiju
2. Projekti koji ulaze u Strategiju

U svrhu provedbe participacijskog procesa prema LEADER načelu pozivaju se svi članovi LAG-a 5 i ostali zainteresirani za aktivno sudjelovanje na svim radionicama. Sve 4 radionice čine jednu tematsku cjelinu zbog čega je ključno sudjelujovaje u raspravi po svakoj od ovih cjelina. Izuzetno je bitno da se aktivno uključite kako bi zajednički skrojili strategiju i odabrali projekte koji će najkvalitetnije potaknuti razvoj LAG 5 područja ali i da biste vi kao predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora bili upoznati s izazovima na koje će se nastojati odgovoriti kroz projekte koji će se poticati.

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • 11. veljače (četvrtak) u 11:30  STON  - vijećnica Općine Ston
  • 19. veljače (petak) u 14:00 KORČULA - Gradska vijećnica u Korčuli
  • 26. veljače (petak) u 17:00 VELA LUKA - vijećnica Općine Vela Luka
  • 07. ožujka (ponedjeljak) u 17:00 OREBIĆ - čitaonica Pomorskog muzeja

Raspored tema koje će se obrađivati na pojedinoj radionici možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Radionice za izradu Strategije LAG-a 5

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više