RADIONICA – UGOVORI IZMEĐU PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA I AGENCIJA.

Pozivamo Vas na info radionicu „Ugovori između privatnih iznajmljivača i turističkih agencija“.

koja će se održati 26. veljače 2016. s početkom u 13:30 h

u prostorijama agencije KORA - Gradski bazen Gojko Arneri.

Radionica je prvenstveno namijenjena fizičkim osobama koji ugostiteljske usluge u domaćinstvu prodaju putem turističkih agencija. Na radionici ćemo objasniti razlike pojedinih vrsta agencijskih ugovora i dati odgovore na sljedeća pitanja:

-       Koje sve vrste ugovora privatni iznajmljivač može sklopiti sa turističkom agencijom?

-       Koja su prava i obaveze stranki u pojedinim vrstama ugovora?

-       Kada, kome i u kojem iznosu se izdaje račun?

-       Zašto iznajmljivači plaćaju PDV na proviziju turističkih agencija?

Radionica je dio aktivnosti Petak za poduzetnike koja se provodi projektom "Grad Korčula prijatelj poduzetnika".

Radionicu će održati Ivica Martinović, stručni suradnik na projektima, KORA d.o.o., koji je osam godina radio kao voditelj računovodstva u vodećoj hrvatskoj online agenciji za prodaju privatnog smještaja.

Projekt „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ provode Grad Korčula kao nositelj te partneri Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. i Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. Ukupna vrijednost projekta je 296.961,00 HRK, a previđeno trajanje projekta je od 20. srpnja 2015 do 19. srpnja 2016. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Grada Korčule.​

Galerija

RADIONICA – UGOVORI IZMEĐU PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA I AGENCIJA. RADIONICA – UGOVORI IZMEĐU PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA I AGENCIJA.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više