Radionica u sklopu programa Europa za građane u Zagrebu

Rok za prijavu na radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga je 2. veljače 2016. godine.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga za idući rok (1. ožujka 2016. godine) u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

Program Europa za građane 2014-2020 promiče aktivno europsko građanstvo te jačanje svih oblika građanske participacije, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnoga društva, obrazovne, kulturne i istraživačke institucije).

Program je podijeljen u dvije cjeline: 1. Europsko sjećanje i 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koja se sastoji od tri mjere – Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekti civilnoga društva.

Radionica će se održati u petak, 5. veljače 2016. godine, u Zagrebu, u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4.

Tijekom radionice predstavit će se struktura i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te također čuti direktna iskustva iz primjera dobre prakse. Drugi dio dana bit će namijenjen umrežavanju sudionika/ca i osmišljavanju zajedničkih projektnih prijedloga, koje ćemo kasnije svi zajedno komentirati i dati eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa.  

Prijava sudjelovanja moguća je isključivo putem Google prijavnicenajkasnije do utorka, 2. veljače 2016. godine.

Potvrda sudjelovanja će biti poslana u srijedu, 3. veljače 2016. godine.

Program radionice možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Radionica u sklopu programa Europa za građane u Zagrebu

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više