Radionica o formiranju FLAG-a

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA d.o.o. Vas poziva na radionicu o formiranju FLAG-a - Lokalne inicijative u ribarstvu kako bi se prijavili na prvi otvoreni natječaj unutar Operativnoga programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.- 2020.,, Mjera III.1. »Pripremna potpora« .

Radionice će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca 2015.godine prema sljedećem rasporedu:
09:30 sati u OREBIĆU – Vijećnica Općine Orebić
13:00 sati u KORČULI – Vijećnica Grada Korčule
16:30 sati u VELA LUCI – Zadružni dom Vela Luka

Predviđeno trajanje radionice je sat i trideset minuta.
Lokalna inicijativa u ribarstvu je partnerstvo predstavnika gospodarskog, civilnog i javnog sektora određenog ribarstvenog područja koje je osnovano s namjerom izrade Lokalne razvojne strategije u ribarstvu tog područja i ima pravni oblik udruge.
Radionica je namijenjena predstavnicima ribarskog i akvakulturnog sektora, kao i predstavnicima javnog (predstavnici JLS-a) i civilnog sektora (građani, udruge, zaklade, fondacije), čime se osigurava kvalitetna zastupljenost svih interesnih skupina.

Dokumenti

Galerija

Radionica o formiranju FLAG-a

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više