Radionica 'Eko certificiranje - značaj na tržištu' - RADIONICA JE OTKAZANA

Dubrovačko-neretvanska županija, u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, organizira edukaciju na temu "Eko certificiranje-značaj na tržištu".

Edukacija će se održati u srijedu, 18. svibnja 2022. godine, u klavir sali u Domu kulture u Blatu, s početkom u 15:00 sati.

Radionicu će voditi Ana Marušić Lisac, dipl. ing. agronomije. Marušić Lisac se bavi kontrolom i certifikacijom ekološke poljoprivrede i proizvodnje više od dvadeset godina, otkada vodi certifikacijsko tijelo Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. Aktivno radi na promociji održivosti, regenerativne poljoprivrede i razvoja ruralnog prostora, s naglaskom na radu s malim proizvođačima, osobito na udaljenim i teže pristupačnim prostorima.
Trajanje radionice je do tri sata, a govorit će se o tehničkim aspektima i aspektima tržišta u ekološkoj poljoprivredi i proizvodnji, eko certifikatima te lancima dobave.
Svoje sudjelovanje na radionici potvrdite na mraic@dunea.hr ili +385 (20) 638 451 (Mirela Raič).

 

Dokumenti

Galerija

Radionica 'Eko certificiranje - značaj na tržištu' - RADIONICA JE OTKAZANA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više