Prvi ispravak Poziva za istraživanje i inovacije

Nastavno na zaprimljene upite potencijalnih prijavitelja te nastavno na konzultacije Ministarstva gospodarstva i Upravljačkog tijela - Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Posredničkog tijela razine 2 - Hamag-Bicro-a, obavještavamo potencijalne prijavitelje kako je Ministarstvo gospodarstva objavilo Prvi ispravak natječajne dokumentacije Trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“.

Kako bi se osigurao primjeren rok potencijalnim prijaviteljima za prilagodbu, datum za početak podnošenja projektnih prijava pomiče se na 08. lipnja 2016. godine.

Izmijenjenu dokumentaciju i popis izmjena možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Prvi ispravak Poziva za istraživanje i inovacije

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više