Promocija Programa „Hrvatski otočni proizvod“

Objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“.
Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.
Bespovratna financijska sredstva dodjeljuju se za sufinanciranje aktivnosti promocije Programa HOP koje su se provele u 2021. godini, a odnose se na:
-
skupna događanja koja pridonose ostvarenju ciljeva Programa HOP (sajam, manifestacija, konferencija, radionica, edukacija/seminar i dr.)
-
projekte ili programe promotivno-informativnog karaktera o Programu HOP.
Javni poziv otvoren je do 30. prosinca 2021.
Javni poziv i sva potrebna dokumentacija dostupni su na poveznici.

Galerija

Promocija Programa „Hrvatski otočni proizvod“

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više