Produžen rok za prijavu projekata na natječaj Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Natječaj Ministarstva rada i mirovniskog sustava je produžen do 27.10.2014. Minimalni iznos traženih bespovratnih sredstava je 30.000,00 kn, a maksimalni 300.000,00 kn. Iznos sufinanciranja je 95% - 100%.

Kroz Grupu 1 natječaja poduzetnici i obrtnici mogu prijaviti edukaciju za sebe i svoje zaposlenike. Edukacije mogu biti certificirane, ali i ne moraju. Ulaganje u znanje je nabolje ulaganje! Ovim putem želim potaknuti sve zainteresirane za prijavu edukacija da se jave u agenciju KORA. BItno je napomenuti da se početak provedbe prihvaćenih projekata očekuje od travnja iduće godine.

 

 

 

 

Galerija

Produžen rok za prijavu projekata na natječaj Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više