Produžen rok za popunjavanje ankete o poslovnoj klimi Grada Korčule

Obavještavamo sve poduzetnike Grada Korčule da je zbog slabog odaziva rok za popunjavanje ankete o poslovnoj klimi Grada Korčule produžen do kraja veljače 2016. godine. 

Ovim putem podsjećamo na važnost provođenja ankete čiji će rezultati biti predstavljeni na Javnom predstavljanju primjera najbolje prakse poticanja poduzetništva 10. ožujka 2016. g. u kongresnoj dvorani Centra za kulturu Korčula. Izrazite stavove o poteškoćama s kojima se suočavate u svom poslovanju, kao i prilikama na koje nailazite, a smatrate da nisu na adekvatan način iskorištene. Pozivamo vas da svoje prijedloge iznesete na Okruglom stolu kojeg organiziramo 11. ožujka 2016. godine u Gradskoj vijećnici kako bi zajedno definirali poticajne mjere za razvoj poduzetništva koje možemo primijeniti u Gradu Korčuli. 

Rezultati ankete koristit će se pri izradi Strategije razvoja Grada Korčule, a vaša mišljenja i prijedlozi pomoći će da se definiraju ciljevi koje želimo postići i način kako ih ostvariti. Vaše aktivno uključivanje doprinijet će kvaliteti Strategije razvoja Grada,  a samim time i kvaliteti projekata koje će Grad Korčula i razvojna agencija KORA d.o.o. pripremati za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Anketa je otvorena do 29. veljače 2016., a može se popuniti:

  • Elektronički klikom na link OVDJE.
  • Ručno, popunjavanjem anketnog upitnika dostupnog u uredu agencije KORA d.o.o. i u Gradskoj upravi Korčula. Popunjeni anketni upitnik potrebno je ubaciti u kutiju za prijedloge u Gradskoj upravi.

Anketa o poslovnoj klimi Grada Korčule dio je projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ kojeg provodi Grad Korčula s partnerima, razvojnom agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. (PCP d.o.o.). Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK, financira ga Europska unija u 100%-tnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda - Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Galerija

Produžen rok za popunjavanje ankete o poslovnoj klimi Grada Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više