Prijave za radionicu ‘maslinovog ulja u turizmu’

Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja  i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj. Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, lokalnim operatorima, donositeljima odluka te studentima. Organizira je Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta ”Well – O – Live” – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja.

Radionica se održava 8. i 9. prosinca 2016. u hotelu Lero. Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će lokalnim operatorima kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima – od hrane i vina do kulture, od sporta do rukotvorina, od industrijskih područja do starih zanata. Riječ je o praktičnoj radionici na kojoj će se podijeliti iskustva potrebna kako bi se ponuda koju destinacija već ima osvježila, unaprijedila i dobila dodatnu vrijednost.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potrebno se unaprijed registrirati. Broj sudionika je ograničen na 40 te će prednost imati ranije prijavljeni.

Link za registraciju – https://www.eventbrite.it/e/xlab-wellolive-dubrovnik-tickets-29476006529(zelena kućica REGISTER, potom CHECKOUT i nakon toga upisati tražene podatke te Complete Registration). Za više informacija možete kontaktirati DUNEA-u na telefon 638-461 (Gorana Margaretić).

 

http://www.dunea.hr/novosti/288-prijave-za-radionicu-maslinovog-ulja-u-turizmu

 

IZVOR: Dubrovačko-neretvanska županija

Dokumenti

Galerija

Prijave za radionicu ‘maslinovog ulja u turizmu’

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više