PREDSTAVLJANJE KNIGE

Predstavljanje knjige „Prvo stoljeće i pol korčulanskog turizma“, Zvonka Letice održati će se 27. rujna 2019. u 19:00 u Centru za kulturu Korčula koje organiziraju Grad Korčula, Turistička zajednica Grada Korčule i Korčulanska razvojna agencija KORA.

Tisak knjige je financiran kroz projekt Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija - Putevima Prošlosti DNŽ. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program ''Konkurentnost i kohezija'' 2014-2020. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija, provedbu koordinira Regionalna razvojna agencija DUNEA, a Grad Korčula i Korčulanska razvojna agencija KORA su dio partnerskog konzorcija.

 

Galerija

PREDSTAVLJANJE KNIGE PREDSTAVLJANJE KNIGE PREDSTAVLJANJE KNIGE

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više