Poziv vinarima za sudjelovanje na “DUBROVNIK FESTIWINE”

Dubrovačko-neretvanska županija objavljuje POZIV vinarima za sudjelovanje na 4. Međunarodnom vinskom festivalu “DUBROVNIK FESTIWINE” i ostvarivanje prava na  županijsku subvenciju. 

 

Pozivaju se vinari s područja Dubrovačko-neretvanske županije za sudjelovanje na 4. Međunarodnom vinskom festivalu “DUBROVNIK FESTIWINE” koji se održava  u Dubrovniku, u vremenu od 17. do 23. travnja 2017. godine.

Detaljne informacije o festivalu, obrasce za prijavu sudjelovanja i drugo mogu se naći na web stranici:  www.dubrovnikfestiwine.com
 

Dubrovačko-neretvanska županija subvencionira kotizaciju za sudjelovanje vinara s područja Dubrovačko-neretvanske županije u visini od 1.500,00 kn.

Za preostali iznos moguće je ostvariti dodatne subvencije i popuste od Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Dubrovnik i tvrtke Dubrovnik partneR d.o.o.

 

Uvjeti za ostvarivanje prava na subvenciju

Pravo na županijsku subvenciju ostvaruju vinari koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

 

  1. Registrirano sjedište na području Dubrovačko-neretvanske županije;

  2. Izdano rješenje o stavljanju vina u promet;

  3. Nemaju duga prema Republici Hrvatskoj (utvrđuje Županija);

  4. Prijave sudjelovanje na festivalu Agenciji.

Poziv za podnošenje prijave je otvoren do 03. ožujka 2017. godine.

Više o ovom Pozivu pročitajte OVDJE. 

Galerija

Poziv vinarima za sudjelovanje na “DUBROVNIK FESTIWINE”

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više