Poziv stanovnicima starog grada Korčule

Poziv stanovnicima starog grada na sudjelovanje u fokus grupi Stanovništvo za potrebe izrade Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule

 

Poštovane/poštovani,

ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u procesu izrade Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule (nadalje: Plan upravljanja). Plan upravljanja je strateški razvojni dokument kojim će se definirati vizija i ciljevi razvoja stare gradske jezgre grada Korčule te definirati konkretne i jasno usmjerene mjere kojima će se prethodno definirani ciljevi ostvariti.

Plan upravljanja starom gradskom jezgrom izrađuje u sklopu provedbe projekta "Revitalizacija obrambenih utvrda grada Korčule", ukupne vrijednosti 5.256.187,40 HRK.
Od ukupne vrijednosti projekta, 4.204.949,92 HRK bespovratnih sredstava osigurano je iz Europskog fonda za regionalni razvoj – OP Konkurentnost i kohezija, dok će Grad Korčula sudjelovati u iznosu od 1.051.237,48 HRK.

Fokus grupe predstavljaju metodu prikupljanja informacija neposredno od samih razvojnih aktera i ostalih dionika na lokalnoj razini kroz tematski strukturiranu i vođenu diskusiju, a njihova svrha je uključivanje što većeg broja lokalnih dionika i ostale javnosti u proces izrade Plana upravljanja.

Lokalno stanovništvo jedan je od ključnih dionika u definiranju budućeg razvojnog usmjerenja stare gradske jezgre grada Korčule te smatramo kako je Vaše sudjelovanje iznimno važno za kvalitetnu izradu Plana upravljanja i dobivanje relevantnih ulaznih informacija i podataka.

Stoga pozivamo zainteresirane stanovnike stare gradske jezgre, ali i naselja Korčula, da prisustvuju fokus grupi Stanovništvo koja će se održati u velikoj gradskoj vijećnici Grada Korčule u srijedu, 13. ožujka 2019. godine s početkom u 16:00 sati, u trajanju do najviše 1 sata i 30 minuta.

Svjesni smo Vaših obveza, no cijenili bismo kada biste mogli izdvojiti malo svog dragocjenog vremena te sudjelovati u radu fokus grupe.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-maila na adresu kora@korcula.hr ili info@korcula.hr, ili telefonom na 020/716-544 do 11. ožujka 2019. godine.

 

S poštovanjem,
Anamarija Granić

Galerija

Poziv stanovnicima starog grada Korčule Poziv stanovnicima starog grada Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više