Poziv na predavanje o malim solarnim elektranama

Predstavljanje publikacije i diskusija Zaklade Friedrich Ebert pod nazivom “10 koraka do male fotonaponske elektrane” održati će se u srijedu, 18.5.2022. od 18.00 do 19.30 sati, u Centru za kulturu Korčula.

U okviru ovog događanja s predsjednikom udruge EKO-Kvarner Vjeranom Piršićem razgovarati ćemo o mogućnostima postavljanja male fotonaponske elektrane, kao i o važnosti izgradnje mreže energetskih zajednica te ulozi energetskih zadruga.

Njemačka Zaklada Friedrich Ebert i udruga Eko-Kvarner izdali su publikaciju pod nazivom "Moja energija, moja sloboda" u kojoj je u deset koraka opisan proces postavljanja male fotonaponske elektrane. U okviru prezentacije publikacije građani mogu dobiti odgovore na najčešća pitanja o svojoj energetskoj neovisnosti, kao i razgovarati o energetskim zadrugama i zajednicama te njihovoj ulozi u društvu. Autor publikacije, Vjeran Piršić iz udruge Eko-Kvarner iznijet će svoja iskustva kao građanin te kao pokretač energetske zadruge Krk.

Dokumenti

Galerija

Poziv na predavanje o malim solarnim elektranama

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više