POZIV NA PREDAVANJE 100 PAMETNIH TVORNICA

U sklopu strategije izmjene strukture gospodarstva Dubrovačko-neretvanske županije, koju provodi HGK – ŽK Dubrovnik, s ciljem povećanja udjela proizvodnog sektora i smanjenja ovisnosti o turizmu, održat će se promocija industrija budućnosti.
U sklopu projekta "100 pametnih tvornica" održati će se predavanja s temom produktivnost, efikasnost i digitalizacija u proizvodnji u:

Predavanje će voditi stručnjaci tvrtke Culmena d.o.o., a uključit će se i njihovi partneri na svjetskoj razini.
Cilj je privući nove ljude u proizvodne sektore te im pomoći u prvim koracima, a osim novih modela poslovanja biti će riječi i o kreditnim modelima za investicije u proizvodnju te nadolazećim programima bespovratnih EU grantova.
Sudjelovanje je besplatno!
Više možete pronaći ovdje.

Galerija

POZIV NA PREDAVANJE 100 PAMETNIH TVORNICA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više