Poslovni uzlet grada Splita

Poslovni uzlet grada Splita održat će se 11. ožujka 2016. u Domu HV-a (Lora).

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Splitom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i one koji se nalaze u procesu pokretanja vlastitog biznisa, kao i za sve zainteresirane za usvajanje informacija o EU fondovima, brendiranju i projektima ili jednostavno žele naučiti efikasno upotrebljavati nove tehnologije.

Polaznici će imati priliku naučiti kako povući sredstva iz EU fondova i maksimalno unaprijediti poslovne usluge te će saznati koji su najprikladniji bankarski proizvodi za njihovo poslovanje. Svi uključeni u turistički sektor dobit će najnovije informacije o poreznim obvezama iznajmljivača objekata, dok će vlasnici poduzeća čiji se brend našao na tankom ledu usvojiti korake za specificiranje i ispravljanje problema.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji se zasniva na pružanju edukativne potpore hrvatskim malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima i iznalaženjem alata za razvoj poduzetništva, a provodi se u obliku predavanja, seminara i interaktivnih radionica za sve zainteresirane. Programe Poslovnog uzleta dosada je posjetilo preko 7000 poduzetnika.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Poslovni uzlet grada Splita

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više