Poništenje javnog natječaja za provedbu podmjere 4.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila  je u Narodnim novinama (br. 126) poništenje javnog natječaja za provedbu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva – provedba operacije 4.1.2. »Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš”.

Javni poziv bio je objavljen u Narodnim novinama (broj 118) 27. listopada 2015. Cilj ovog Javnog poziva bio je dodjela namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje ulaganja koja su predmet Operacije 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Odluku o poništenju Javnog natječaja možete vidjeti OVDJE.

 

 

 

 

Galerija

Poništenje javnog natječaja za provedbu podmjere 4.1.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više