Podsjetnik – Anketa o poslovnoj klimi Grada Korčule

Anketa o poslovnoj klimi Grada Korčule objavljena je 19. siječnja 2016. na stranicama  www.korcula.hr i www.kora.hr.

U prvih deset dana, koliko je anketa otvorena, zabilježen je slab odaziv pa ovim putem pozivamo sve poduzetnike da ispune anketu i izraze svoj stav o problemima koje treba popraviti i pozitivnim primjerima koje treba poticati u Gradu Korčuli.

Vi najbolje poznajete probleme s kojima se poduzetnici u Gradu Korčuli susreću i prilike koje su vam nadohvat ruke. Stoga se ne oslanjajte na druge, već iskoristite anketu kako bi poslali jasnu poruku gradskoj upravi i doprinijeli poboljšanju poslovne klime Grada Korčule.

Rezultate provedene ankete predstavit ćemo na Javnom predstavljanju primjera najbolje prakse poticanja poduzetništva 10. ožujka (četvrtak) 2016. g. u kongresnoj dvorani Centra za kulturu Korčula. Dan nakon ćemo na Okruglom stolu, kroz konstruktivan dijalog svih sudionika gospodarstva, definirati poticajne mjere za razvoj poduzetništva koje možemo primijeniti u Gradu Korčuli.

Rezultate ankete ćemo koristit i pri izradi Strategije razvoja Grada Korčule, a također će uvelike utjecati na kvalitetu projekata koje će Grad Korčula i razvojna agencija KORA d.o.o. pripremati za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Anketa je otvorena do 19. veljače 2016., a može se popuniti:

  • Elektronički klikom na link OVDJE.
  • Ručno, popunjavanjem anketnog upitnika dostupnog u uredu agencije KORA d.o.o. i u Gradskoj upravi Korčula. Popunjeni anketni upitnik potrebno je ubaciti u kutiju za prijedloge u Gradskoj upravi.

Anketa o poslovnoj klimi Grada Korčule dio je projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ kojeg provodi Grad Korčula s partnerima, razvojnom agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. (PCP d.o.o.). Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK, financira ga Europska unija u 100%-tnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda - Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Galerija

Podsjetnik – Anketa o poslovnoj klimi Grada Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više