Podrška razvoju kvalitete i dodatne ponude hotela

Uskoro će Ministarstvo poduzetništva i obrta objaviti javni poziv "Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela" na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) za sufinanciranje putem sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Predmet i trajanje javnog poziva

  • Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020 aktivnost 3d1.1. Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP–ova.

  • Poziv je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima kako bi se potaknule investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio.

  • Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 40 milijuna EUR. Javna objava poziva očekuje se u trećem kvartalu 2015. godine.

Detaljne informacije o najavljenom javnom pozivu možete vidjeti OVDJE !

 

Za pomoć i savjete vezano uz pisanje i prijavu projekta slobodno se obratite agenciji KORA d.o.o. na e-mail: kora@korcula.hr, tel: 020 715 061 ili direktno na adresi poslovnice: Gradski bazen Gojko Arneri.

 

 

 

Galerija

Podrška razvoju kvalitete i dodatne ponude hotela

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više