Panel rasprava

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva Vas na svečano predstavljanje projekta Akademije regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i prigodnu panel raspravu o mogućnostima za mlade iz EU fondova koja će održati u srijedu, 24. veljače 2016., na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), u trajanju od 11:00 do 14:00 sati.

U uvodnom dijelu konferencije okupljenima će se obratiti ministar Tomislav Tolušić i drugi uvaženi visoki gosti te će se predstaviti projekt Akademije koji je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo radi podizanja svjesnosti studentske populacije o mogućnostima koje su im na raspolaganju kroz EU fondove.

U drugom djelu programa uslijedit će panel „Mogućnosti za mlade iz EU fondova“ kroz koji će se prezentirati sljedeće teme:

  • Mogućnosti za start up-ove iz strukturnih fondova
  • Program Erasmus plus“
  • Program Erasmus za poduzetnike
  • Garancija za mlade
  • BIOS poduzetnički inkubator
  • Iskustvo konzultanta za EU projekte


Detaljan program konferencije možete preuzeti ovdje.

Prijava za sudjelovanje na konferenciji vrši se isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na poveznici: http://goo.gl/forms/Rrvde6eAFb

Prijave će se zaprimati do popunjena kapaciteta dvorane, a najkasnije do 23. veljače 2016. 

Galerija

Panel rasprava

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više