Otvorene prijave za šesto izdanje LEAP summita

LEAP Summit je najveća međunarodna konferencija za mlade u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi čija je misija inspirirati i educirati buduću generaciju inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu.

Ovogodišnje izdanje LEAP summita održati će se od 14. do 15. svibnja 2021. godine u Zagrebu (CineStar Zagreb - Branimir Mingle Mall) na četiri paralelne pozornice i donosi motivirajuće priče i multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalno poslovanje, održivi razvoj i zelenu energiju.

Ako ste student kojeg zanima kako izgleda život nakon završenog fakulteta ili ste pokretač startup-a, želite li saznati više o temama vezanim za digitalizaciju i održivi razvoj ili ste mladi profesionalac koji se želi povezati s ostatkom poslovnog svijeta i pokrenuti vlastiti projekt - LEAP Summit je mjesto za vas.

Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući generalnom partneru LEAP Summita - predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj.

Prijaviti se možete na poveznici: https://bit.ly/2P9quCj
 
Više informacija na poveznici: https://leapsummit.com/

Galerija

Otvorene prijave za šesto izdanje LEAP summita

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više