Otvoren Poziv za iskazivanje interesa za mjere 16 „Suradnja“.

Ministarstvo poljoprivrede raspisuje Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata iz mjere 16 „Suradnja“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR).

Poziv je otvoren od 22.04.2016. do 01.06.2016. godine.

Molimo sve zainteresirane potencijalne prijavitelje projekata (fizičke i pravne osobe, operativne skupine, udruge, poljoprivredne zadruge, proizvođačke grupe/organizacije itd.) da popune priloženi obrazac za prijavu idejnog projekta. Moguće je prijaviti projekte koji su u skladu s mjerom 16 „Suradnja“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Tekst mjere 16 „Suradnja“ možete naći OVDJE.

Ovaj poziv ima za cilj prikupljanje projektnih prijedloga na osnovu kojih će Ministarstvo poljoprivrede raspisivati natječaje za mjeru 16 „Suradnja“ iz Programa ruralnog razvoja u programskom razdoblju 2014. – 2020. godine.

Obrazac za iskazivanje interesa za prijavu projektnih prijedloga možete naći OVDJE.

Galerija

Otvoren Poziv za iskazivanje interesa za mjere 16 „Suradnja“.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više