Otkup voća i povrća podrijetlom s otoka Korčule

Pozivamo sva zainteresirana Obiteljsko poljoprivredna gospodarstva (OPG) da se jave tvrtki Hermes International d.o.o. za otkup, između ostalog voća i povrća, naranči s otoka Korčule.

Naime tvrtka Hermes International d.o.o, sa sjedištem u Sračincu pokraj Varaždina, bavi se preradom voća i povrća, odnosno proizvodnjom džemova. Te u skladu s njihovom poslovnom politikom da sirovine budu hrvatskog podrijetla, zainteresirani su za kupovinu potrebnih sirovina (voća i povrća) sa otoka Korčule.

Njihove proizvode možete prepoznati u trgovinama pod nazivom „Dida Boža“.

Ukoliko ste zainteresirani za prodaju svog voća ili povrća tvrtki Hermes International d.o.o. obratite im se s Vašom ponudom te specifikacijom proizvoda na kontakt:

Jelena Kušter
- referent nabave - 

Hermes International d.o.o.
Vilka Novaka 18, 42209 Sračinec, Croatia

Tel: +385 42 372 622
Fax: +385 42 651 003
Mob: +385 99 2575 730
Web: www.didaboza.hr

Transport sirovina moguć je po dogovoru sa tvrtkom Hermes International d.o.o. 

 

 

 

 

 

 

Galerija

Otkup voća i povrća podrijetlom s otoka Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više