Održana dvodnevna radionica u Veloj Luci

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o., kao jedan od partnera u projektu OPERA II: Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko – neretvanske županije, s ciljem poticanja poduzetništva za pripadnike ranjivih skupina na tržištu rada s područja Grada Korčule organizirala je dvodnevnu radionicu "Osnove poduzetništva". 

 

Radionica je održana u Hotelu Jadran u Veloj Luci, 28. i 29. ožujka 2019. te je tom prilikom na radionici sudjelovalo 10 sudionika.

Na taj način imali su priliku prezentirati i pokušati prodati svoj proizvod/uslugu te naknadno s predavačicom prokomentirati pristup koji su koristili prilikom kupoprodaje.

Tijekom prvog dana predstavnici KORA-e održali su predavanje o tome kako osnovati obrt ili trgovačko društvo, a nakon toga predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održali su predavanje o mjerama koje Zavod provodi, uputili sudionike o prednostima korištenja istih te ih upozorili na najčešće probleme koji nastaju pri korištenju dobivenih poticaja.

Tijekom drugog dana u tri dijela održano je predavanje na temu "Kako prodati svoj proizvod/uslugu" , nakon čega je uslijedila radionica u skupinama po dvije osobe gdje su se svi sudionici pronašli u ulozi kupca, ali i prodavatelja određenog proizvoda/usluge.

 

Sudionici su pretežno izrazili zadovoljstvo održanom radionicom te im je bila korisna.

Galerija

Održana dvodnevna radionica u Veloj Luci Održana dvodnevna radionica u Veloj Luci Održana dvodnevna radionica u Veloj Luci Održana dvodnevna radionica u Veloj Luci

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više