Održana dvodnevna radionica u Korčuli

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o., kao jedan od partnera u projektu OPERA II: Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko – neretvanske županije, s ciljem poticanja poduzetništva za pripadnike ranjivih skupina na tržištu rada s područja Grada Korčule organizirala je dvodnevnu radionicu "Osnove poduzetništva". 

 

Radionica je održana u Hotelu Korčula u Korčuli, 21. i 22. ožujka 2019. te je tom prilikom na radionici sudjelovalo 11 sudionika. Tijekom prvoga dana u tri dijela održano je predavanje na temu "Kako prodati svoj proizvod/uslugu", nakon čega je uslijedila radionica u skupinama po dvije osobe gdje su se svi sudionici pronašli u ulozi kupca, ali i prodavatelja određenog proizvoda/usluge.

Na taj način imali su priliku prezentirati i pokušati prodati svoj proizvod/uslugu te naknadno s predavačicom prokomentirati pristup koji su koristili prilikom kupoprodaje.

Tijekom drugog dana predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održali su predavanje o mjerama koje Zavod provodi, uputili sudionike o prednostima korištenja istih te ih upozorili na najčešće probleme koji nastaju pri korištenju dobivenih poticaja. 

 

Sudionici su pretežno izrazili zadovoljstvo održanom radionicom te im je bila korisna, a naročito im je značajno bilo povezati se drugim sudionicima u kojima su ujedno prepoznali potencijalne poslovne partnere.

Galerija

Održana dvodnevna radionica u Korčuli Održana dvodnevna radionica u Korčuli Održana dvodnevna radionica u Korčuli Održana dvodnevna radionica u Korčuli Održana dvodnevna radionica u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više