Održan drugi radni sastanak u okviru izrade razvojne Strategije Grada Korčule

Dana 15. studenog 2017. u gradskoj vijećnici Grada Korčule održan je drugi radni sastanak u okviru izrade razvojne Strategije Grada Korčule kojeg su organizirali koordinatori izrade razvojne strategije Grada Korčule- agencija KORA d.o.o. zajedno sa Gradom Korčulom i izrađivačima spomenutog dokumenta- tvrtka Projekt jednako razvoj.
U okviru dnevnoga reda odobrena je i usvojena analiza stanja, te su stavljene na raspravu SWOT analiza, strateški okvir, projektni prijedlozi dionika razvojne strategije, kao i indikatori koji će biti predstavljeni u daljnjim koracima izrade Strategije.
Dostupnost europskih i nacionalnih fondova i postojanje gradske razvojne agencije nameće potrebu izrade ovakve vrste dokumenta, koja će uz usvojenu Strategiju razvoja turizma Gradu Korčuli odrediti prioritete i potaknuti njen daljnji rast i razvoj.
Konačnu verzije razvojne strategije Grada Korčule  uz aktivno sudjelovanje svih dionika možemo očekivati do kraja 2017. godine.

Galerija

Održan drugi radni sastanak u okviru izrade razvojne Strategije Grada Korčule

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više