Odobrena sredstva OPG-ovima!

Agencija KORA d.o.o. je u srpnju 2015. godine za OPG Nikola Stanišić i OPG Vlaho Komparak izvršila konzultantske usluge i prijavila ih na natječaj iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., podmjera 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je konačnu odluku OPG-u Nikola Stanišić i OPG-u Vlaho Komparak o odobrenim 100% -tnim bespovratnim sredstvima.

Ovu potporu mali poljoprivrednici mogu iskoristiti za kupnju domaćih životinja, bilja, sjemenja i sadnog materijala, kupnju zemljišta, mehanizacije i opreme te kupnju, građenje ili opremanje objekata u svrhu obavljanja poljoprivredne proizvodnje ili prerade. U okviru ove operacije mogu se podizati novi nasadi, poboljšati kvaliteta poljoprivrednog zemljišta te izgraditi objekti za prodaju i prezentaciju vlastitih poljoprivrednih proizvoda. 

Galerija

Odobrena sredstva OPG-ovima!

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više