Objavljen dokument “Pitanja i odgovori” za natječaj “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP“

Za natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, koje je objavilo Ministarstvo poduzetništva i obrta, objavljena su najčešća pitanja i odgovori na njih kako bi se olakšalo snalaženje i razumijevanje natječaja svim zainteresiranim malim i srednjim poduzećima s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti te ujednačenog razvoja svih područja RH.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 1.500.000,00 kuna.

Prijave na natječaj primat će se od 21.rujna 2015. do 15. siječnja 2016., a bespovratna sredstva dodjeljivat će se u ukupnoj vrijednosti od 22.800.000 kuna.

Najčešća pitanja i odgovori na njih vezana za natječaj možete vidjeti OVDJE!

 

Galerija

Objavljen dokument “Pitanja i odgovori” za natječaj “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP“

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više