Objava natječaja za mjeru 4 očekuje se 30.01.2015. godine!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede planira objaviti natječaje za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva  i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda 30. siječnja 2015. godine. Podmjere spadaju u mjeru 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Preduvjet raspisivanja natječaja je usvajanje kriterija rangiranja i objava Pravilnika o provedbi navedenih podmjera. Pravilnici za mjere 4.1. i 4.2. će najvjerojatnije biti objavljeni u Narodnim novinama u srijedu 21.01.2015. U navedenim pravilnicima bit će navedeni svi uvjeti natječaja.

Kako bi se korisnici u kratkom vremenskom roku od objave Pravilnika do objave natječaja, što kvalitetnije informirali o mogućnostima podmjera te  uvjetima prijave u, četiri županijska centra organizirat će se predavanja za zainteresirane.
Predavanja su organizirana u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom koja je ustupila prostor u kojima će se predavanja održati.
 
Info predavanja za korisnike podmjera će se održati u sljedećim gradovima:
 
ZAGREB, 22.1. u 11 sati 
Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb
 
RIJEKA, 23.1. u 11 sati 
Dvorana HGK, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka
 
SPLIT, 26.1. u 11. sati 
Dvorana HGK, Ante Trumbića 4, Split
 
OSIJEK, 27.1. u 11 sati 
Dvorana HGK, Europske avenije 13, Osijek
 
Sudjelovanje na predavanjima je besplatno.
U slučaju odaziva većeg broja sudionika, održat će se dodatna predavanja u popodnevnom terminu.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti navedena predavanja, možete nam se javiti na mail kora@korcula.hr i Vaša ćemo pitanja proslijediti prema predstavnicima Agencije za plaćanja na radionici.

Dokumenti

Galerija

Objava natječaja za mjeru 4 očekuje se 30.01.2015. godine!

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više