Obavijest o zatvaranju dva natječaja za poduzetnike

Sukladno najavama ministra Tolušića, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s današnjim danom dalo je odobrenje Ministarstvu poduzetništva za zatvaranje Poziva na dostavu projektnih prijedloga: „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“ (referentna oznaka: KK.03.2.1.01.) i Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP“(referentna oznaka: KK.03.2.1.02.).

U cilju pojednostavljenja procedura i stvaranja uvjeta da se veći broj poduzetnika može javiti na natječaje i iskoristiti EU sredstva koja su na raspolaganju za povećanje konkretnosti i jačanje gospodarstva, donesena je odluka o zatvaranju natječaja.  
„Olakšat ćemo našim poduzetnicima i nove natječaje raspisati po pojednostavljenim procedurama“izjavio je ovom prigodom ministar Tolušić.


Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga pripremljenih prema postojećim uvjetima je 8. travnja 2016. godine.  

Novi natječaji s pojednostavljenim procedurama i s većim mogućnostima za poduzetnike su u pripremi, a njihovo raspisivanje očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja. Sve konkretne informacije vezane uz nove natječaje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pravovremeno će objaviti na www.strukturnifondovi.hr.

Galerija

Obavijest o zatvaranju dva natječaja za poduzetnike

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više