Obavijest o otvorenom savjetovanju za pravilnik o HOP oznakama

U tijeku je javno savjetovanje o nacrtu Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom „Hrvatski otočni proizvod“.

Ovim se Pravilnikom propisuje postupak dodjele, produljenja, prenošenja i oduzimanja prava vizualnog označavanja proizvoda oznakom „Hrvatski otočni proizvod“.

Pravo vizualnog označavanja proizvoda Oznakom dodjeljuje se u cilju poticanja razvoja i očuvanja otočne proizvodnje kroz prepoznatljivost otočnog proizvoda na tržištu.

Svi koji se registriraju imaju mogućnost sudjelovati u javnom savjetovanju i tako utjecati na eventualne promjene pravilnika.
 
Savjetovanje je otvoreno do 13.11.2015.
 
Nacrt pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom " Hrvatski otočni proizvod" možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Obavijest o otvorenom savjetovanju za pravilnik o HOP oznakama

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više